Samen Op Pad: Fietsen Voor het Goede Doel met Join2bike en vzw Tolbo

Tolbo join2bike

Het leven is een rit. Soms rijden we op een glad geasfalteerde weg, soms op een hobbelige kasseiweg. Wat het pad ook is, het zijn vaak de mensen naast ons die de reis mooier en zinvol maken. Dit is precies het idee achter join2bike, een fietsclub waar mensen met en zonder beperking samen kunnen fietsen, leren en groeien. Het maakt niet uit welke fysieke of mentale beperkingen je hebt – bij join2bike zijn de paden altijd open en het gezelschap altijd hartelijk.

Sinds 2019 is Mark Van Assche een trots lid van join2bike. Voor Mark, zoals voor velen van ons, is fietsen niet alleen een sport, maar een manier om fysieke en mentale welzijn te bevorderen. De unieke methode van join2bike om fietsen aan elkaar te koppelen tot een tandem of een treintje, maakt het voor leden met beperkingen gemakkelijker om deel te nemen aan de wielersport. Deze methode brengt mensen samen, bouwt een gemeenschap en helpt leden hun beperkingen te overstijgen.

Door collectief grote uitdagingen aan te gaan, krijgen alle leden, zowel ziek als gezond, een nieuwe kijk op hun beperkingen. Elke voltooide rit, elke overwonnen heuvel wordt een symbool van hun veerkracht, en elke overwinning geeft hen hernieuwd vertrouwen in hun capaciteiten.

De passie voor inclusie die Mark deelt met join2bike en vzw Tolbo heeft hem en zijn fietsvrienden ertoe gebracht een spannende uitdaging aan te gaan: de 100 kilometer lange Fietsdodentocht. Het is niet alleen een persoonlijk avontuur, maar ook een fondsenwervingsinitiatief. Tijdens de voorbereiding en de rit zelf zullen ze geld inzamelen voor beide organisaties.

Je vraagt je misschien af: hoe kan ik bijdragen aan deze inspirerende missie?

Donaties kunnen worden overgemaakt naar join2bike op rekeningnummer BE90 0688 9386 5232.
Als je een specifieke boodschap wilt meegeven, voeg dan “100K gift vanwege…” toe, gevolgd door je naam en volledige adres. Join2bike biedt een fiscaal attest voor schenkingen vanaf 40 euro.

Wil je als individu, groep of bedrijf steunen, dan horen Mark en zijn team dat graag. Ze kunnen ervoor zorgen dat je sponsoring de extra aandacht krijgt die het verdient.

Fietsen voor het goede doel met join2bike  en vzw Tolbo is meer dan alleen een sportieve uitdaging. Het is een kans om een verschil te maken, om te laten zien dat ondanks de moeilkijkheden die ons pad kruisen, niemand achter hoeft te blijven. Samen kunnen we de weg effenen voor een meer inclusieve samenleving.

Steun join2bike  en vzw Tolbo en maak deel uit van deze prachtige reis. Want uiteindelijk draait het leven niet om de bestemming